avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 966 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Calcularea datoriei catre o firma de recuperari creante
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Calcularea datoriei catre o firma de recuperari creante

as dori sa stiu atunci cand o datorie ajunge la firma de recuperari creante, firma respectiva, ce suma poate reclama cu temei legal? ma refer cat restanta initiala catre banca(sau societate de telefonie sau orice alta companie), cat dobanda (aplicata de banca (sau telefonie ) si recuperator) si cat penalitati (aplicate de catre cine si pe ce temei). ma intereseaza acest subiect deoarece deocamdata nu am gasit pe nicaieri cum se calculeaza datoria pe care o reclama recuperatorii, care de multa ori cer bani in plus fata de datorie, fara a avea vreun temei.
Asadar, cum ajung recuperatorii la diferitele sume?
multumes frumos gi-jane

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorie banca cedata unei firme de recuperari creante ioana_popescu ioana_popescu buna ziua, problema mea sta in felul urmator. in urma cu mai multi ani, vreo 7, am facut un credit la o banca la care am facut plata unor rate dupa care nu ... (vezi toată discuția)
Firma recuperare credite nedelcuc nedelcuc Buna ziua. In urma cu ceva timp am avut un credit la [BANCA], neachitat. Nu mentionez acum motivele. Ideea este ca intre timp am intrat pe ,,mainile'' celor d ... (vezi toată discuția)
Executare silita Dana_Abarjan Dana_Abarjan Buna ziua, Am nevoie de un sfat. Am facut un credit in 2008 de 17.000 de lei la BCR, din care am platit 9.600 de lei, dar am ramas fara loc de munca in ... (vezi toată discuția)