avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1464 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... CE PENSIE ALIMENTARA VOI PLATI?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

CE PENSIE ALIMENTARA VOI PLATI?

Sa terminat divortul,asta in Rep.Moldova si a fost recunoscut si in Romania.
Am doi copii si ambii au fost incredintati ei,fara sa fiu consultat sa fixat o pensie de intretinere de 300 euro,sunt asociat unic in propria mea firma,care deabea isi trage sufletul,platind salarii,taxe si inpozite,iar eu :(am un salariu brut de 802 lei,minimum pe economie.:(:(
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 19:43, 11 Iulie 2013
Introduceti o actiune de reducere a obligatiei, si, ca dovada aduceti media veniturilor D-voastra din ultimele 6 luni. Din care instanta va fixa cate 1/6 pentru fiecare copil. Succes
Atacati hotararea daca mai sunteti in termen.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj; perioada si cuantum c1pr1an c1pr1an daca am terminat facultatea , ce perioada primesc somaj si cam ce suma? multumesc (vezi toată discuția)
Indemnizatie de crestere a copilului in cazul sotului avramut loredana avramut loredana Buna ziua, Ma numesc Avramut Loredana si as avea o nelamurire.Am inteles ca din net se calculeaza 85% dar sotul meu este sofer pe tir si de aceea sunt ... (vezi toată discuția)
Executare silită pentru pensie de întreținere: pot reduce suma dacă mai am un copil în întreținere? John65 John65 Buna dimineata,in conditiile in care exista hotarare judecatoreasca pentru plata de intretinere de o patrime din venit si platesc mai putin in cazul in care ... (vezi toată discuția)