avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1052 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Sesizare consiliul superior al magistraturii
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Sesizare consiliul superior al magistraturii

Buna seara.As dori sa intreb cum si unde se poate depune o plangere pentru un caz?Avem irevocabil de la cluj iar judecatorul a anulat actele.Va multumesc
Cel mai recent răspuns: zara89 , utilizator 18:47, 10 Iulie 2013
Va multumesc ptr raspuns.Argumentatii serioase ar fi depinde de cit interes isi da avocatul.Depinde de avocat dinsul trebuie sa stie ce trebuie sa scrie ptr stramutare;tot dinsul a trimis si la ICCJ dar in loc sa trimita direct la Bucuresti a trimis la Cluj;si clujul a trimis la Bucuresti deci iarasi am pierdut timp;la Cluj s-a judecat inainte de a da acest jud sentinta;.ati putea sa-mi recomandati un avocat f.bun ptr stramutare?Acest proces ptr stramutare se judeca la inceputul luni septembrie.Ar trebui sa luam un avocat ca sa vada dosarele ptr in acest dosar intra citeva procese care l-am cistigat toate.Matusa a vindut un teren de casa la prefect;face fan la el in gradina deci va dati seama.Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces irevocabil - proces penal? ContSters295489 ContSters295489 Buna ziua.Am cistigat procesul la Negresti;la Satu-mare si la Cluj.La Cluj ne-a dat proces irevocabil. si a mai deschis citeva procese ptr acelasi teren dar pe ... (vezi toată discuția)
Revizuire - recurs instanta competenta asanacheromel asanacheromel Buna ziua , Va rog sa ma lamuriti intr-un proces legat de o hotarare care sa tina loc de act autentic . -Proces deschis la judecatoria orasului F ... (vezi toată discuția)
Somatie executare silita gaby83 gaby83 Va rog mult daca e posibil sa-mi dati un sfat. Am primit o somatie si o incheiere de la un executor (chetluieli 14000 - hotariri definitive si irevocabile in ... (vezi toată discuția)