avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 615 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Stagiu practica la locul de munca!
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Stagiu practica la locul de munca!

Sunt functionar public, si efectuez studii superioare in cadrul unei facultati, sunt in an terminal si cei de la facultate mi-au spus ca am posibilitatea sa efectuez stagiul de practica in cadrul institutiei in care lucrez.
Cand am inaintat cererea de efectuare a stagiului de practica la locul de munca, directorul executiv mi-a dat de inteles ca nu e de acord cu aceasta actiune.
Exista un cadru legal prin care conducatorii unitatilor bugetare sa fie obligati sa accepte sau refuze cererea angajatilor de a efectua stagii de practica la locul de munca?
Ultima modificare: Marți, 9 Iulie 2013
silviup, utilizator

Alte discuții în legătură

Promovare pentru studii superioare Popescu Sofia Popescu Sofia sunt funcţionar public clasa III (Poliţia Comunitară)şi am absolvit Facultatea de Drept specialitatea Drept, directorul de la Poliţia Comunitară şi ... (vezi toată discuția)
Salarizarea bugetarilor cu studii superioare catidan catidan Buna ziua! As dori sa stiu daca o institutie bugetara este obligata sa isi plateasca angajatul conform studiilor, daca a terminat o facultate in domeniul in ... (vezi toată discuția)
Trecere de la studii medii la studii superioare LUMI1971 LUMI1971 Lucrez ca administrator financiar în cadrul unui liceu.Anul acesta am terminat Facultatea de Management Financiar-Contabil din Bucureşti,specializarea ... (vezi toată discuția)