avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 204 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Laborator patiserie in apartament de bloc - e legal?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Laborator patiserie in apartament de bloc - e legal?

Buna ziua,
As dori sa fac un laborator de patiserie (1,2 produse) in apartamentul in care locuiesc si as dori sa stiu daca, legal, este posibil acest lucru. Mentionez ca nu doresc sa produc decat pa scara mica, la comanda.
Daca puteti sa-mi spuneti mai detaliat ce ar trebui sa fac ar fi foarte bine.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: magnolia1969 , utilizator 09:05, 12 Iulie 2013
Pentru a produce oficial, in scop de comercialiyare trebuie sa va inregistrati ca firma (persoana fizica autorizata, intreprindere individuala, asociatie familiala, etc.), la Registrul comertului, respectand prevederile OUG nr.44/ 2008 cu modificarile si completarile ulterioare.
Unul dintre documentele solicitate la infiintarea firmei este acceptul asociatiei de locatari/ locatarilor, ca dvs. sa deschideti laborator de patiserie/ cofetarie in apartamentul de bloc.
Multumesc mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatii laborator prajituri flavia123 flavia123 Buna. As dori sa stiu de ce autorizatii am nevoie pt a deschide un laborator de prajituri. Care sunt conditiile pe care le impune legea? Care ar fi ... (vezi toată discuția)
Produse de patiserie facute la domiciliu cotirlan cotirlan Eu si sotia ne dorim sa infiintam: pfa? , intreprindere individuala sau asociatie familiala ?pentru produse de patiserie, cofetarie la domiciliu.Deci sa le ... (vezi toată discuția)
Incadrare cod caen laborator sau cafenea? MituMarius07 MituMarius07 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea speta: Doresc sa deschid o cafenea unei voi vinde produse de patiserie/cofetarie servirii unei cefele. ... (vezi toată discuția)