avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 373 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Virare garantie in contul ANAF
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Virare garantie in contul ANAF

Pe perioada cat am afost angajat al unei institutii mi s- a oprit garantie din salariu.Acum plec de la acea societate si intrucat am poprire de la ANAF pe venit,institutia vrea sa imi vireze acea garantie la ANAF.E legal?Pt ca eu consider ca acea garantie nu e un venit si ca atare nu se supune popririi.
Cel mai recent răspuns: LIVIU NISTEA , utilizator 17:07, 10 Iulie 2013
Personal impartasesc punctul dvs de vedere, institutia avand obligatia, ca la incetarea activitatii, sa va restituie garantia depusa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cuantum retineri salariale Florescu Madalina Florescu Madalina Buna ziua Un salariat are 2 popriri de la institutii diferite, popriri care au fost instituite. Pe langa acestea, salariatul a depus o cerere pentru ca ... (vezi toată discuția)
Blocare cont garantie materiala gestiune florinblanaru florinblanaru Buna ziua.Sunt angajat al unei institutii penitenciare si pe langa functia principala pe care o indeplinesc,am avut si calitatea de gestionar.Ca atare,conform ... (vezi toată discuția)
Lucrez ca agent de asigurare ( venituri din comision), persoana ... relusideri relusideri Lucrez ca agent de asigurare ( venituri din comision), persoana fizica inregistrata fiscal. ANAF mi-a trimis poprire la angajator si la banca pe cont. ... (vezi toată discuția)