avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1270 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cheltuieli de justificat
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cheltuieli de justificat

Avem de facut o reparatie, mai precis un acoperis deasupra scarii la intrare in bloc.
Avand fond de antena, putem folosi acei bani. Intrebare: am gasit o persoana fizica neautorizata sa faca acea reparatie (este mult mai ieftina manopera) , deci nu poate sa-mi dea facura, cum pot plati persoana fizica neautorizata pentru manopera - legal ce posibilitati am ???
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 20:54, 10 Iulie 2013
Persoana fizica neautorizata pe care ati gasit-o este nefiscalizata (altfel zis, lucreaza la negru, nu plateste taxe si impozite la stat), motiv pentru care nu poate emite factura, bon fiscal.
Nu aveti cum sa deduceti cheltuiala respectiva in contabilitate, fara documente justificative.
@Anghel Ionica
Aveti fonduri din chirii si mai puneti problema sa lucrati "la negru" pentru o amarata de suprafata de cativa metri patrati?
Aduceti, domnule, o firma sa va faca lucrarea, va da factura, chitanta, garantie pe lucrare....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reparatii bloc cu valoare de 3 ori mai mare!!! georgex georgex Buna ziua, Acum cateva luni vecinul care locuieste deasupra mea la etajul 4 a decis sa execute o reparatie a acoperisului pe partea lui de apartament ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa imi recuperez bani pe izolatia blocului de pe palierul meu Bruneta30 Bruneta30 Am cumparat un apartament la etajul 4 de curând m-am trezit cu inundație în aproape toată casa exact după ce am renovat. Atunci vecina de sub mine venea ... (vezi toată discuția)
Refuzul despagubirii ContSters47032 ContSters47032 Buna ziua ! Ma confrut cu o problema iesita din comun legata de desbagubirea unui vecin. Acum o luna de zile s-a spart o teava de apa rece iar vecinul de ... (vezi toată discuția)