Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

geomavia 
	    	Utilizator

geomavia 
	    	Utilizator	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

In cazul in care salariatul lucreaza in zilele de sambata si duminica, avand repausul saptamanal stabilit pentru alte zile sporul la salariu este obligatoriu.
Sporul poate fi stabilit in procent sau suma fixa , legea nu impune o forma anume a acestuia.
Sporul este stabilit prin contractul colectiv de munca sau prin contractul individual de munca.
~ final discuție ~
 vestala	                   

As dori sa aflu care sunt conditiile de salarizare pentru un angajat care lucreaza in trei schimburi,uneori si sambata si duminica,in functie de programul ... (vezi toată discuția)
	                    vestala	                   

As dori sa aflu care sunt conditiile de salarizare pentru un angajat care lucreaza in trei schimburi,uneori si sambata si duminica,in functie de programul ... (vezi toată discuția)

Reeko	                   

Buna ziua am si eu o intrebare ,de curand firma la care lucrez a impus 4 schimburi ,2 zile sch1 ,2 zile sch2,2 zile sch3 si 2 zile libere ,intrebarea mea este ... (vezi toată discuția)
	                    Reeko	                   

Buna ziua am si eu o intrebare ,de curand firma la care lucrez a impus 4 schimburi ,2 zile sch1 ,2 zile sch2,2 zile sch3 si 2 zile libere ,intrebarea mea este ... (vezi toată discuția)

arakys	                   

Buna seara! 
Ce lege sau articol din Codul Muncii reglementeaza/precizeaza plata sporului de noapte si muncii de sarbatorii legale sau weekend. 
Multumesc ... (vezi toată discuția)
	                    arakys	                   

Buna seara! 
Ce lege sau articol din Codul Muncii reglementeaza/precizeaza plata sporului de noapte si muncii de sarbatorii legale sau weekend. 
Multumesc ... (vezi toată discuția)