avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 515 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Achizitie autovehicul din Polonia
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Achizitie autovehicul din Polonia

Sunt SRL.Am cumparat din Polonia un autovehicol.Factura a fost emisa in zloti.Atat noi cat si vanzatorul suntem platitori de Tva.Va rog sa-mi spuneti daca am facut bine inregistrarea in contabilitate.
2133 - 404
4426 - 404 (24%)
si

4427 - 4426 ? Multumesc
Cel mai recent răspuns: CONTABIUM , Contabil 22:58, 24 Iulie 2013
Buna seara,

In cazul in care factura este fara TVA polonez iar achizitia intra in exceptiile de la art.145^1, alineatul 3 din CF, inregistrarea TVA trebuie sa fie:

4426 = 4427

Numai bine

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitii intracomunitare CRISTINArares CRISTINArares buna ziua. am achizitionat un autoturism din Germania in valoare de 3000 euro (12930 lei). Achizitia s-a facut pe societate inregistrata in Romania. imi ... (vezi toată discuția)
Tva achizitie din ue a unui autoturism nou Munteanu V Munteanu V Am si eu o intrebare:cum se procedeaza cu TVA-ul aferent unei achizitii din UE a unui autoturism nou,achizitie efectuata de 1)firma inregistrata in scopuri de ... (vezi toată discuția)
Achizitie intracomunitara vali1976 vali1976 sunt o societate comerciala inregistrata in scopuri de tva si am achizitionat in luna dec.2011 un vehicul de lo firma din Germania ce va fi folosit de mine in ... (vezi toată discuția)