avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Abuz profesor facultate
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Abuz profesor facultate

sunt student anul 3 fr drept la facultatea x in cluj am sustinut sesiunea de vara cu succes in afara unui examen unde s_au intamplat urmatoarele>am predat lucrarea scrisa pe catedra am semnat si m_am intors sa imi iau lucrurile de langa banca unde am stat si in timp ce ieseam din examen domnul profesor mi_a luat pur si simplu cartea din mana ,dupa care am iesit din sala.La afisarea rezultatelor aflu cu stupoare ca am primit nota 1 deoarece am fost gasit cu cartea in banca,fapt consemnat pe lucrarea mea sub semnatura de domnul profesor,Am facut contestatie si comisia a constatat ca nu s_a comis nici o frauda si anuleaza inscrisul domnului profesor de pe lucrarea mea si imi modifica nota .Vreau sa stiu incadrarea fatei domnului profesor sau ceva pareri despre ce s_a intamplat pt ce eu nu vreau sa o las asa.
VA ROG UN RASPUNS !!!!!NU CRED CA NU STITI CA EXISTA ASFEL DE PROFESORI DIN CAUZA CARORA NU POTI SA ITI FINALIZEZI STUDIILE!
Ultima modificare: Duminică, 14 Iulie 2013
ady76, utilizator
Cel mai recent răspuns: elena138 , utilizator 14:00, 10 Noiembrie 2013
Daca comisia a constatat ca nu s-a comis nici o frauda si a anulat inscrisul profesorului,modificand si nota,nu inteleg de ce te mai preocupi sa ii cauti nod in papura acestui profesor !
Din comisie cine a facut parte? A facut si decanul facultatii sau rectorul universitatii? Acestia sunt in masura sa-l avertizeze,sanctioneze pe acest profesor.
Apoi deci ai terminat anul 3,va trebui sa intri in anul 4,si te va tine minte acest profesor,iti va ingreuna situatia la cursuri. Poate ai sansa sa scapi,sa nu ai cursuri cu el sin in anul urmator.
nu am cursuri in anul 4 si nu sunt singurul care beneficiaza de abuzurile domnului profesor!Am uitat sa spun ca nu m_a chemat si nu am fost de fata cand s_a intrunit comisia iar din comisie a facut parte seful de catedra si decanul dar nu s_a luat nici o masura impotriva lui!daca avea dreptate profesorul sigur era alta situatia,adica e f ranchiunos si uracios!ps sunt 6 note de 1 la sesiunea respectiva si nu s_a scris nici un proces de constatare de frauda a examenului plus alti 2 colegi scosi din examen pt ca au cercei in urecheplus 3 tinuta indecenta plus 29 studenti picati din 120 cu lucrari semnate de dansul fara a se intocmi nici un proces verba si asta numai in sesiunea de vara la anul 3 fr
Ultima modificare: Duminică, 14 Iulie 2013
ady76, utilizator
daca ti-ai valorificat examenul, nu inteleg de ce vrei sa intri in conflict cu facultatea
tocmai ca nu mi_au modificat nota in nota de trecere.desi meritam dupa parerea mea..cum poate un profesor sa iti scrie pe lucrare un neadevar sa fii sanctionat cu nota 1 sa te ameninte ca termini facultatea cand iese dansul la pensie etccc nu am in 3 ani nici o restanta si ma impiedic de aroganta acestui profesor,cum isi permite sa ma deposedeze de un bun al meu cum poate sa iti dea nota 1 pe nedrept, nu cred ca dansul m-ar lasa daca ar fi in locul meu

oare e functionar public?

se poate ca profesor universitar sa acorzi nota 1 pt frauda fara ca sa intocmesti un proces verbal de constatare a fraudei ?

daca a gresit trebuie sa raspunda penal sau disciplinar!disciplinar nu pot si mi_a ramas cealalta varianta sau am alta?puteti sa imi scrieti si pe mail

[Timp de 30 de minute dupa ce ati publicat un mesaj aveti posibilitatea sa il completati / corectati folosind butonul Editeaza. Nu scrieti va rog mesaje consecutive in acest interval]
Ultima modificare: Luni, 15 Iulie 2013
Ares-3, moderator
Cadrele didactice nu sunt functionari publici.

Nu aveti cum sa il faceti sa raspunda penal pentru ceea ce s-a intamplat. Mai contestati o data nota primita, eventual incercati o audienta la decan sau rector insa abordati altfel problema: insistati pe faptul ca lucrarea a fost buna nu pe aroganta profesorului.

Alte discuții în legătură

Un medic veterinar încadrat cu contract de muncã pe perioadã determinatã are calitatea de funcþionar public? wap54 wap54 Un medic veterinar incadrat cu contract de munca pe perioada determinata are calitatea de FUNCTIONAR PUBLIC? Aceasta calitate este determinata de natura ... (vezi toată discuția)
Functionar public sau functionar? sake sake Buna ziua, Am o disputa cu niste colegi, referitor la: Art. 145 - Public Prin termenul „public“ se înţelege tot ce priveşte autorităţile ... (vezi toată discuția)
Examenul la o disciplina pot sa il sustin si la o alta universitate? popavasile popavasile Buna ziua. sunt student ultimul an, am ratat deja sustinerea licentei de vara din cauza unui examen la un profesor exagerat de exigent (nu vad rostul unor ... (vezi toată discuția)