Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

~ final discuție ~
 larafabian	                   

Am lucrat cu cim pana pe 17.06.2013 la o societate (am facut cerere de lichidare la zi) si astazi pe 18.06 am anuntat o alta societate ca de maine adica 19.06 ... (vezi toată discuția)
	                    larafabian	                   

Am lucrat cu cim pana pe 17.06.2013 la o societate (am facut cerere de lichidare la zi) si astazi pe 18.06 am anuntat o alta societate ca de maine adica 19.06 ... (vezi toată discuția)

silvia99	                   

ce \\"riscuri\\" exista daca se transmite revisalul cu suspendarea cim - co fara plata cu intarziere de 30-40 zile?
ma refer la o posibila amenda sau alta ... (vezi toată discuția)
	                    silvia99	                   

ce \\"riscuri\\" exista daca se transmite revisalul cu suspendarea cim - co fara plata cu intarziere de 30-40 zile?
ma refer la o posibila amenda sau alta ... (vezi toată discuția)

Cristina_Ghe	                   

Buna ziua,
Am nevoie de ajutorul dvs. Un salariat angajat pe data de 14.04.2016 isi face cerere de incetare CIM cu acordul partilor art.55 lit.B incepand cu ... (vezi toată discuția)
	                    Cristina_Ghe	                   

Buna ziua,
Am nevoie de ajutorul dvs. Un salariat angajat pe data de 14.04.2016 isi face cerere de incetare CIM cu acordul partilor art.55 lit.B incepand cu ... (vezi toată discuția)