Buna ziua.
Am solicitat ITM sa mi se comunice din partea acesteia anumite informatii. Aceasta institutie mi-a raspuns negativ la cererea mea, prin urmare doresc sa o actionez in justitie in contencios administrativ.
Care este termenul de prescriptie: in acest caz: eu consider ca este termenul de 6 luni de la data primirii refuzului nejustificat, deoarece am depasit termenul de 30 de zile de la data primirii raspunsului nejustificat.
Este corect?
Multumesc.
Daca,sunt sterse datele cu caracter personal,nu se poate primi raspuns?Intortocheate sunt caile domnului.Institutiile statului,pentru a nu da un raspuns,este mi usor de scris,,caracter personal".
Multumesc myhaytzy- intr-adevar o idee pe care o voi dezvolta in actiune. De fapt mie imi sunt necesare copii dupa contracte de munca care sa contina numele angajatului, angajatorului si locul muncii, altceva nu imi este necesar.
Multumesc freeelis , pe mine ma intereseaza sa obtin un raspuns negativ si faptul ca mi-am dat toata silinta pentru obtinerea lor. Stiu deja ce este in contracte, avand in vedere ca oamenii m-au ajutat oferindu-mi o copie a acestora, dar care din pacate nu pot fi folosite in acest moment.
Completare actiune
luxury
In cazul in care actiunea in contencios administrativ prin care s-a solicitat anularea unor decizii de impunere a fost inregistrata in termenul de prescriptie ... (vezi toată discuția)