avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1006 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Scoala nationala de grefieri pentru cei fara studii ...
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Scoala nationala de grefieri pentru cei fara studii juridice

Salutare tuturor! Desi am citit ft mult despre posibilitatea inscrierii la aceasta scoala, am totusi cateva intrebari daca se poate. Eu am studii superioare intr-un domeniu de munca total diferit iar gandul de a incerca ceva nou ma sperie putin .eu sunt dispusa sa invat temeinic pt a fi admisa, insa intrebarea mea este daca mai sunt si alte persoane fara studii juridice, fara nicio cunostinta? Eu asa am inteles ca oricine se poate inscrie...va mutumesc! Si spor la invatat...mai aveti un pic!
Cel mai recent răspuns: cristina bulat , utilizator 23:16, 22 Aprilie 2014
Buna seara,ajutati-ma va rog cu o informatie,unde asi putea afla mai multe detalii cu privire la posturile de grefier arhivar,grefier regitrator,personal conex?la instantele de judecata din localitatea unde domiciliez,pe siturile Scolii Nationale de Grefieri?mai exista aceste posturi la nivel national pentru persoanele care nu au studii in domeniul juridic sau aceste posturi sunt ocupate tot de cei cu studii de specialitate?.multumesc anticipat!o seara placuta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Admitere scoala nationala de grefieri septembrie 2010. allyynnutza allyynnutza Buna ziua. As vrea sa stiu daca are cineva idee despre admiterea la scoala natioanala de grefieri din septembrie 2010. Pe site-ul csm-ului, in calendarul ... (vezi toată discuția)
Bursa grefier Lavinia Buturuga Lavinia Buturuga Stie cineva cat este bursa pentru cei care urmeaza SNG -ul? mai poate da mai multe detalii despre ce presupune acest SNG? Multumesc! (vezi toată discuția)
Grefier buburuzzzza buburuzzzza Subiect: Nelamurire! Buna ziua! sunt studenta in anul 3 la drept si as dori sa intreb,pentru grefieri,scoala se face doar la Bucuresti?este necesar prezenta ... (vezi toată discuția)