avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 195 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Localizarea convorbirilor
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Localizarea convorbirilor

daca am folosit un telefon mobil timp de 4 luni iar dupa aceea am aruncat atat telul cat si cartela se poate localiza de unde am primit si am dat apelurile?
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 00:59, 17 Iulie 2013
Localizarea se face in momentul convorbirii sau unde se afla telefonul.
Daca persoana nu se afla in tara se poate afla daca a vorbit la telefon.
Depinde, daca se stabileste ca numarul era al dvs., se poate face legatura, deoarece furnizorii de telefonie mobila sunt obligati sa pastreze logurile o vreme. Daca nu se poate stabili al cui e numarul, nu se va face nicio legatura. De ex. daca v-ati sunat des mama, tatal si fratii/surorile, s-ar putea banui cine a vorbit de pe mobil.

Oricum, pe loguri nu scrie ca telefonul a fost folosit de Ionescu sau Popescu, acest lucru ar putea fi stabilit doar daca acele convorbiri au fost interceptate la vremea respectiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Localizarea convorbirilor si a telefonului oltul oltul politia poate sa localizeze unde au avut loc convorbirile telefonice sau localizeaza unde se afla in momentul respectiv telefonul? (vezi toată discuția)
Apel cu numar ascuns ramada ramada De vreo 5 luni de zile primesc apeluri cu numar ascuns pe telefonul meu. Nu am reusit sa-l prind niciodata pentru ca nu suna mult. Nu m-a injurat niciodata, nu ... (vezi toată discuția)
Telefon pierdut in maxi-taxi AndreiAndrei123 AndreiAndrei123 Bună seara, am și eu o problemă... :) Mi-am scăpat telefonul din buzunar în maxi-taxi pe a 3-a banchetă(nu cred că era necesar detaliul ăsta) Mi-am ... (vezi toată discuția)