Mi-a fost blocat contul de pe un site de anunturi, pe care vindeam niste produse.. ca multi altii.... drept urmare am scris echipei.. si am primit raspuns
"Buna ziua,
Contul dumneavoastra a fost blocat datorita sezizarii primite din partea organelor de politie.
O zi buna."
Ma ia cu raul.. Unde pot afla ce fel de sesizare este pe numele meu.. Acasa nu am primit nimic.. Am raspuns inapoi site-ului dar pana vine raspunsul eu fac cu inima! Unde m-as putea interesa sa vad ce fel de plangere mi s-a adus?
Nu am dat nici o teapa! Tocmai de aceea scriu aici. Nu as avea obraz sa intreb aici daca as considera ca am gresit cu ceva.
O singura indoiala am asupra unei persoane..A fost o cunostinta cu care am avut o problema.. Era sa ma fure de niste bani, dar sotul i-a cerut inapoi.. ne-a dat doar o parte. Ma gandeam ca poate vrea sa se razbune, ca doar ea poate fi genul ala de persoana.
In rest, nu vad de ce ar face cineva o plangere tocmai in ideea ca nu am escrocherit, nu am dat tepe.
Pot face ceva?
cornel244
Buna ziua.Am lucrat 2luni ca sofer pe comunitate la o firma din Timisoara. A doua zi dupa intoarcerea in tara,mi s-a desfacut contractul de munca fara a-mi ... (vezi toată discuția)