avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1714 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Sesizare politie. Cum aflu despre ce e vorba?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Sesizare politie. Cum aflu despre ce e vorba?

Buna ziua.

Mi-a fost blocat contul de pe un site de anunturi, pe care vindeam niste produse.. ca multi altii.... drept urmare am scris echipei.. si am primit raspuns
"Buna ziua,

Contul dumneavoastra a fost blocat datorita sezizarii primite din partea organelor de politie.

O zi buna."

Ma ia cu raul.. Unde pot afla ce fel de sesizare este pe numele meu.. Acasa nu am primit nimic.. Am raspuns inapoi site-ului dar pana vine raspunsul eu fac cu inima! Unde m-as putea interesa sa vad ce fel de plangere mi s-a adus?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 13:16, 16 Iulie 2013
Pai...ganditi-va daca ati dat vreo teapa sau cate tepe ati dat...daca ati dat...
Nu am dat nici o teapa! Tocmai de aceea scriu aici. Nu as avea obraz sa intreb aici daca as considera ca am gresit cu ceva.

O singura indoiala am asupra unei persoane..A fost o cunostinta cu care am avut o problema.. Era sa ma fure de niste bani, dar sotul i-a cerut inapoi.. ne-a dat doar o parte. Ma gandeam ca poate vrea sa se razbune, ca doar ea poate fi genul ala de persoana.
In rest, nu vad de ce ar face cineva o plangere tocmai in ideea ca nu am escrocherit, nu am dat tepe.
Ultima modificare: Marți, 16 Iulie 2013
iulia2013, utilizator
Intrebati cine a sesizat adminul.
Sa va spuna sectia si mergeti acolo.
Puteti cere si numele politistului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cineva mi a propus un salariu la 1 luna jumate pentru ... Gabi3? Gabi3? Buna seara urgent am nevoie de un sfat sau un adevăr ce trebuie sa fac /Cineva mi a propus un salariu la 1 luna jumate pentru deschiderea unui magazin la ... (vezi toată discuția)
Pensie privata pilonul iii CountPorcula1987 CountPorcula1987 Buna ziua, cotizam pana astazi (data anuntului) lunar pentru pensia privata la BC* pilonul III. Din fericire nu cotizez de multa vreme doar din septembrie anul ... (vezi toată discuția)
Pot face ceva? cornel244 cornel244 Buna ziua.Am lucrat 2luni ca sofer pe comunitate la o firma din Timisoara. A doua zi dupa intoarcerea in tara,mi s-a desfacut contractul de munca fara a-mi ... (vezi toată discuția)