alexutzuboo 
	    	Utilizator

alexutzuboo 
	    	Utilizator	    

crimson 
	    	Utilizator

crimson 
	    	Utilizator	    

crimson, utilizator
 crimson, utilizator 	
			 alexutzuboo 
	    	Utilizator

alexutzuboo 
	    	Utilizator	    

crimson 
	    	Utilizator

crimson 
	    	Utilizator	    

margareta teodorescu	                   

Daca un angajat pleaca de la firma la care a lucrat timp de 4 ani si nu a beneficiat niciodata de concediu de odihna angajatorul este obligat sa-i plateasca ... (vezi toată discuția)
	                    margareta teodorescu	                   

Daca un angajat pleaca de la firma la care a lucrat timp de 4 ani si nu a beneficiat niciodata de concediu de odihna angajatorul este obligat sa-i plateasca ... (vezi toată discuția)

ioanna_c	                   

buna ziua. 
sunt inginer la o firma de constructii. astzi am primit hartiile de preaviz pentru desfacerea contractului de munca incepand din data de 16 ... (vezi toată discuția)
	                    ioanna_c	                   

buna ziua. 
sunt inginer la o firma de constructii. astzi am primit hartiile de preaviz pentru desfacerea contractului de munca incepand din data de 16 ... (vezi toată discuția)

pycone80	                   

buna ziua.ma numesc catalin.sunt angajat la o societate din 7.10.2011 si pana in prezent.as dori sa stiu daca patronul este obligat sami dea banii pe concediul ... (vezi toată discuția)
	                    pycone80	                   

buna ziua.ma numesc catalin.sunt angajat la o societate din 7.10.2011 si pana in prezent.as dori sa stiu daca patronul este obligat sami dea banii pe concediul ... (vezi toată discuția)