avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Taxa anuala pentru loc de veci
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Taxa anuala pentru loc de veci

Buna ziua !am un loc de veci la cimitirul Berceni 2 ,si nu am platit taxa din 2008,find plecat din tara.Am sunat la la cimitir si mi s-a spus ca daca nu l-am platit 3 ani nu mai am locul,e posibil asa ceva?Se mai poate face ceva?mentionez ca actul pentru loc era unul de cesiune

Alte discuții în legătură

Problema concesionare joldescu florin joldescu florin Buna Ziua. nu stiu exact cum pot sa fac aceste act. , avem un loc de veci la berceni 2 care este trecut pe numele de domnisoara al mamei mele , aceasta din ... (vezi toată discuția)
Donatie loc de veci Stroe Mariana Stroe Mariana Buna ziua, am obtinut un act de donatie a unui loc de veci, sunt nepoata grad 5 rudenie, preotul de la cimitir nu vrea sa imi faca actul de concesiune pe ... (vezi toată discuția)
Oprire gropi cimitir fara atentionare Camelia1997 Camelia1997 Buna ziua, Anul acesta ne-am trezit ca ni s-au luat fara drept de apel 2 gropi de la cimitir. Cand s-a facut trecerea la registrul nou (2012) ne-au trecut, ... (vezi toată discuția)