avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 730 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... problema concesionare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

problema concesionare

Buna Ziua. nu stiu exact cum pot sa fac aceste act. , avem un loc de veci la berceni 2 care este trecut pe numele de domnisoara al mamei mele , aceasta din 1996 este decedata , a fost cassatorita si 1 copil (eu ), de la data decesului, tata meu a plecat fara sa il mai intereseze de familei (a plecat fara acte si fara sa mai stim ceva de el pana in prezent) la incheerea acestui act , el mostenitor de drept prin casatorie , si apoi eu , ca fiul lor cum pot sa fac acest act , mentionez ca de tatal meu in contiunare nu se stie nimic , dati-mi si mie o solutie pentru a putea incheia acest act . va multumesc
Cel mai recent răspuns: joldescu florin , utilizator 14:37, 28 Decembrie 2010
S-a platit contributia anuala pt acel loc de veci ? Interesati-va la administratorul cimitirului despre situatia juridica a locului de veci si sigur veti gasi o solutie (in conditiile ) impreuna cu acesta .....
totul este platit la zi dar trebuie facute actul de concesionare pe numele meu , administratia cimitirului ne intreaba doar daca am facut acest act , am intrebat si au spus ca nu stiu ce tre sa fac , la notariat degeaba ma duc , daca nu este si tata nu pot face nimic , probabil prin judecatorie , dar cum si ce acte imi tebuie si mai exact unde sa ma duc . va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa anuala pentru loc de veci iuli86 iuli86 Buna ziua !am un loc de veci la cimitirul Berceni 2 ,si nu am platit taxa din 2008,find plecat din tara.Am sunat la la cimitir si mi s-a spus ca daca nu l-am ... (vezi toată discuția)
Succesiune nedezbatuta - unic mostenitor - concesiune loc de veci kikitam kikitam Parintii mei au decedat -mama acum 10 ani , tata acum 4 ani-si nu am reusit sa fac succesiunea, eu fiind unica mostenitoare ; este vorba de un apartament si un ... (vezi toată discuția)
Obtinere act concesionare loc de veci Gya Monica Gya Monica Buna ziua!Pot obtine concesionare loc de veci,unde este ingropata matusa ,actul de concesionare este pe numele defunctei care are o fiica plecat din tara si ... (vezi toată discuția)