Buna Ziua. nu stiu exact cum pot sa fac aceste act. , avem un loc de veci la berceni 2 care este trecut pe numele de domnisoara al mamei mele , aceasta din 1996 este decedata , a fost cassatorita si 1 copil (eu ), de la data decesului, tata meu a plecat fara sa il mai intereseze de familei (a plecat fara acte si fara sa mai stim ceva de el pana in prezent) la incheerea acestui act , el mostenitor de drept prin casatorie , si apoi eu , ca fiul lor cum pot sa fac acest act , mentionez ca de tatal meu in contiunare nu se stie nimic , dati-mi si mie o solutie pentru a putea incheia acest act . va multumesc
S-a platit contributia anuala pt acel loc de veci ? Interesati-va la administratorul cimitirului despre situatia juridica a locului de veci si sigur veti gasi o solutie (in conditiile ) impreuna cu acesta .....
totul este platit la zi dar trebuie facute actul de concesionare pe numele meu , administratia cimitirului ne intreaba doar daca am facut acest act , am intrebat si au spus ca nu stiu ce tre sa fac , la notariat degeaba ma duc , daca nu este si tata nu pot face nimic , probabil prin judecatorie , dar cum si ce acte imi tebuie si mai exact unde sa ma duc . va multumesc