avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită S-a pronuntat o hotararea judecatoreasca impotriva mea ...
Discuție deschisă în Executare silită

S-a pronuntat o hotararea judecatoreasca impotriva mea in care nu este trecut nici un mijloc de identificare in afara de numele meu si o adresa la care nu mai locuiesc cu 2 ani anterior inceperii procesului? Poate fi pusa in executare ?

S-a dat impotriva mea o hotarare in al carei continut nu este trecut decat numele meu si o adresa la care nu mai locuiesc cu 2 anterior inceperii procesului in care s-a pronuntat respectiva hotarare, lucru confirmat si prin CI. Prin urmare , poate fi pusa in executare respectiva hotarare impotriva mea ? Si daca da, in ce conditii ?
Cel mai recent răspuns: Avocat Draghici Cornelia , Avocat 08:58, 18 Iulie 2013
Da, poate fi pusa in executare.
Daca aveti un alt domiciliu inscris in cartea de identitate la acest moment, executorul judecatoresc face verificari la Evidenta populatiei pentru aflarea noului domiciliu si veti primi acolo toate comunicarile din partea executorului.
Dar domicilul actual legal din CI este acelasi cu cel la care ati fost citat in cursul prcesului sau aveti alt domiciliu in CI ?Daca aveti alt domiciliu in CI verificati de cand s-a deschis procesul , de cand aveti noul domiciliu si cum ati fost citat in cursul procesului. Poate ca ati fost citat prin publicitate ........

dar nu este trecut in hotarare decat numele fara cnp sau serie si numar de buletin, nimic alceva in afara de nume
Ultima modificare: Joi, 18 Iulie 2013
gi-jane2, moderator
Daca numele Dvs. este complet si adresa este una pe care ati avut-o valabila la un moment data, executorul judecatoresc va poate afla atat CNP-ul cat si adresa actuala cu care figurati la Evidenta Populatiei.
In dispozitivul unei sentinte judecatoresti este suficient sa fie trecut doar numele si adresa persoanei, pentru a putea fi pusa in executare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intentare partaj persoana domiciuliu necunoscut VerTrad1 VerTrad1 Buna ziua! As vrea sa stiu cum procedeaza instanta in cazul intentarii unui proces de partaj, daca sotul nu sta in fapt la adresa mentionata in C.I. si nu vrea ... (vezi toată discuția)
Executare silita danutzas danutzas Buna ziua, As dori sa ma ajutati cu un raspuns la intrebarea privind situatia mea, respectiv daca cererea de incuviintare a executarii silite a fost ... (vezi toată discuția)
Divort-domiciliu necunoscut parit alexa-rozi alexa-rozi Am si eu o intrebare va rog daca ma poate ajuta cineva.Am intentat actiune de divort si am trecut domiciliul sotului la adresa actuala la care locuiesc ... (vezi toată discuția)