avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Buna ziua,
As dori sa ma ajutati cu un raspuns la intrebarea privind situatia mea, respectiv daca cererea de incuviintare a executarii silite a fost admisa(16.09.2014/m.am gasit pe portalul instantelor) la instanta de la fostul meu domiciliu(datele mele din dosarul de contract de credit fiind altele, nume, domiciliu, angajator), ce se va intampla in continuare, eu locuind in alt judet, cu alte date personale.Se va declina cauza la alt executor din zona...judetul... in care locuiesc??Cu cine sa vorbesc, ce sa fac, la ce sa ma astept???Cat va dura totul???Va roog!
Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Lazar Ioan , Avocat 18:37, 29 Septembrie 2014
Se va declina competenta recuperarii creditului nerembursat la executor judecatoresc responsabil domiciliului dv
Creditul s.a cesionat de catre o firma de recuperare.
Sa inteleg ca se va judeca admiterea cererii de incuviintare a executarii silite intr.o alta instanta, in alt judet, dupa aflarea domiciliului meu actual???Dupa noul NCPC odata admisa cererea nu are rasfrangere asupra intreg teritoriul tarii?Cum afla domiciliu, angajatorul...etc??
Multumesc!
Buna seara,
din cate vad sunteti mai bine documentat decat cei ce va dau raspunsuri.
In situatia dumneavoastra dosarul a fost pus in execuatare la un BEJ de la ultimul dumneavoastra domiciliu. Situatie corecta si legala, de aici se va solicita incuviintarea executarii silite , adresa evidenta populatiei, adresa ITM/CNPP/CASMB, pentru aflarea angajatorului, Si ulterior adrese la directia de impozite si taxe locale/primarii dupa caz, urmand si adrese catre banci.
Daca sunteti identificat cu loc de munca in afara razei de competenta a executorului se va solicita o noua incuviintare de la judecatoria de unde apartine angajatorul si se va infiinta poprirea pe veniturile salariale.
Oricum conturile vor fi blocate.
Numai daca se identifica bunuri imobile se va trimite dosarul catre executorul competent pe raza bunului respectiv, dar cele infiintate de catre celalalt executor nu vor fi ridicate.
Singura solutie este contestatia la executare si suspendarea executarii.
Ma puteti contacata.
Cu respect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comunicare poprire bej - nu exista decizie/dosar la judecatorie Notsure Notsure Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea situatie: daca cineva primeste o notificare de poprire de la BEJ, pentru un credit facut in anul 2005, ... (vezi toată discuția)
Perimare executare silita luciosul luciosul Intrebare: Daca incuviintarea executarii silite a fost data pe 01.03.2013, executorul m-a insttintat pe data de 01.05.2013 ca ma executa silit, dar nu facut ... (vezi toată discuția)
Anularea incheierii de incuviintare a executarii silite ancut75 ancut75 Buna ziua, ce mai faceti? Doresc sa contest incuviintarea executarii silite pe motiv de necompetenta teritoriala. Ma puteti ajuta cu un sfat in sensul ... (vezi toată discuția)