avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Am o intreprindere individuala si am pierdut un ...
Discuție deschisă în Executare silită

Am o intreprindere individuala si am pierdut un proces, iar toate bunurile mele sunt pe Intreprinderea Individuala, ma pot executa silit cu privire la acele bunuri sau am regimul juridic asemanator unui SRL ?

Impotriva mea s-a dat o hotarare prin care sunt obligat la plata unei sume de bani. Toate bunurile mele sunt pe Intreprindere Individuala de foarte multi ani si doream sa stiu daca am regimul jurdic al unui srl sau respectivele bunuri pot fi urmarite fara nici o problema.
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 08:55, 17 Iulie 2013
Da, va pot executa sili. II nu sare personalitate juridica si nici patrimoniu propriu, cu exceptia patrimoniului de afectatiune, daca este constituit si mentionat intr-un registru

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Situatie automobil inmatriculat pe i.i. si radiere i.i. alchrom alchrom Doresc sa radiez o Intreprindere Individuala de la Registrul Comertului, dar am inmatriculat un automobil pe I.I. In aceasta situatie cum trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Executare silita adiboss009 adiboss009 am un card cetelem, pe persoana fizica, la care nu am mai platit ratele. acum mi-a venit somatie de executare silita. vreau sa stiu daca poate executa silit ... (vezi toată discuția)