ana-cer 
	    	Moderator

ana-cer 
	    	Moderator	    

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane	    

~ final discuție ~
 nina_69	                   

buna ziua 
am primit decizia de pensiela limita de varsta  in care se spune ca am depus dosarul cu data de 14.11.2012 iar dreptul acordarii cuantumului imi va ... (vezi toată discuția)
	                    nina_69	                   

buna ziua 
am primit decizia de pensiela limita de varsta  in care se spune ca am depus dosarul cu data de 14.11.2012 iar dreptul acordarii cuantumului imi va ... (vezi toată discuția)

Adycristina	                   

Va rog sa ma lamuriti.Cu ce data se face plata pensiei?
-cerere de pensionare incepand cu 04.2012
-se respinge si se face contestatie la decizie si nu se ... (vezi toată discuția)
	                    Adycristina	                   

Va rog sa ma lamuriti.Cu ce data se face plata pensiei?
-cerere de pensionare incepand cu 04.2012
-se respinge si se face contestatie la decizie si nu se ... (vezi toată discuția)

StRotaru	                   

Daca sotul decedat avea drept la pensie dar nu a depus dosar de pensionare, iar sotia supravietuitoare a depasit varsta de pensionare si nu are alte venituri, ... (vezi toată discuția)
	                    StRotaru	                   

Daca sotul decedat avea drept la pensie dar nu a depus dosar de pensionare, iar sotia supravietuitoare a depasit varsta de pensionare si nu are alte venituri, ... (vezi toată discuția)