avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 217 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Societate declarata in insolventa
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Societate declarata in insolventa

La o societate exista o hotarare judecatoreasca de retinere pensie alimentara unui angajat.Acest angajat este in concediu medical de 1 an de zile.Societatea nu mi-a mai virat pensia alimentara de 4 luni de zile si spune ca nici lui ca salariat nu i-a platit concediiile medicale.Ce trebuie facut? Se poate cere validarea popririi in insanta?Cum se face aceasta?Trebuie sa platesc un avocat sa o faca? Firma respectiva trebuie sa imi achite si din urma 1800 lei, restante.Daca mai dau si la facultate sunt perdanta pe 2 cai.
Ma puteti ajuta cu un model, orientativ? Sa fac plangere penala, ca societatea nu a respectat hotarerea judecatoreasca?
nici asta nu stiu sa o fac.

Alte discuții în legătură

Refuz poprire romanik romanik Pe numele unui angajat exista o sentinta civila cu stabilire pensie alimentara.Firma la este angajat sustine ca sunt in insolventa sau in reorganizare.Ca ... (vezi toată discuția)
Fabrica a tras banii din contul tatălui pentru pensia de întreținere, dar refuză să o mai vireze în contul meu. este legal ce se întâmplă? Nicoleta Adriana Nicoleta Adriana Este legal ca o fabrica sa nu imi vireze banii de pensie alimentara? Pana in ianuarie a fost rorul ok de ani de zile. Luna aceasta au spus tatalui ca nu vor ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentara ELENAANGELICA ELENAANGELICA Firma la care lucreaza fostul sot nu a trimis banii pentru pensia alimentara a copilului pe ultimile 3 luni desi fostului sot i-au oprit banii pentru plata ... (vezi toată discuția)