avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Intretinere garsoniera afisata in luna iulie 640 ron
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Intretinere garsoniera afisata in luna iulie 640 ron

Buna ziua locuiesc cu chirie din februarie intr-un bloc in pantelimon ,in fiecare luna vine intretinerea 300 ron ,luna aceasta mai precis azi s-a afisat intretinerea 640 ron pentru garsoniera cu 2 persoana ,A venit 450 ron pentru apa calda pentru aceasta luna .Din 17 febroarie inchiriata garsoniera s-a citit repartitorul de apa calda ,idex 0178390 si pana in iulie data de 17 index 0210586 apa calda .Apa calda a fost nclusa in fiecare luna in intretinere fiind de 300 ron.Azi 17 iulie mi-a venit consum de 450 ron apa calda ,la plata pe luna iulie .Spuneti-mi va rog administratorul sustine ca am consuat 46 m cubi de apa .Nu ma prea pricep la citire .Cati metrii cubi de apa reprezinta consumati de la indexul 0178390 febroarie si pana azi 17 iulie 0210586?mentionez repartitorul este marca Narval tr.Mentionnez ca apa calda a fost introdusa in plata fiecarei luni din febroarie 17 pana azi iulie 17.Mentionez de asemenea ca in aceasta intretinere de 640 nu am restante ,apa calda reprezinta 450 ron pe intretinerea din luna iulie
Ultima modificare: Miercuri, 17 Iulie 2013
Egnar, utilizator
S-a gresit ordinul de marime.
Ati consumat 3.2187 mc.
Atat face diferenta indecsilor pe care ni i-ati scris. Apometrele dv. au 4 zecimale. El ar trebui sa stie asta!
multumesc...unde ma pot adresa pentru reclamatie in afara de asociatia de propietari?pentru aceasta problema reprezentand apa pusa din burta la plata?deoarece daca am spus administratorului ca voi chema expert mi-a raspuuns sa chem si pe mama expertului....
Ultima modificare: Miercuri, 17 Iulie 2013
Egnar, utilizator
Tipic pentru un administrator de mahala.
Adresati-va presedintelui si chemati-i sa vada cu ochii lor apometrul si sa vada ca exista o diferenta de culoare (fond sau culoarea cifrelor) sau de casetute separate intre intregi si zecimale.

Administratorul a zis "mersi" ca i-a cazut o asa pleasca ca sa va puna dv. diferemtele.
Apoi faceti reclamatie la biroul de relatii cu asociatiile de proprietari din primarie - monitorizeaza activitatea asociatiilor.

N-as zice ca e cazul sa ajungeti in instanta pentru asta.

Parerea mea este ca ati platit apa pentru un an de zile.
Mai cititi inca o data contuarele. Pot fi contuare care au 3 zerouri in coada este posibil sa fi avut indexul final 210,586 si index initial 178,390 ati fi avut un consum de 32,20 mc.
Daca nu va descurcati cu cititul contuarelo cereti ajutorul unui specialist in instalator si va lamurete el. Sunt mai multe tipuri de contuare. Incercati sa vedeti daca inainte de ultimele 3 cifre este vre o virgula .
Sunt de acord cu raspunsul dat de @ceau, cu observatia ca ori le ziceti apometre ori contori. Nici intr-un caz contuare...
Si apoi, ce inseamna ca:

Nu ma prea pricep la citire.


Ar trebui sa va pricepeti, daca nu va pricepeti atunci platiti pe cineva sa vi le ”citeasca”.

Alte discuții în legătură

Cum se citeste corect un apometru? cristianapopa cristianapopa buna ziua! am o mare dilema ! cum se citeste corect un apometru?dc stie cineva cum il rog f.frumos sa-mi dea un raspuns ,si apoi o sa-i trimit toate datele ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa stiu exact cat am de plata pe luna respectiva la apa calda-calcul matematic CYBORG CYBORG Buna ziua! Va rog frumos sa-mi spuneti si mie in detaliu cum pot sa-mi calculez cu pixul pe hartie(deci matematic,exact) cat avem de plata(suntem doua ... (vezi toată discuția)
Citire contor apa Robby_na Robby_na buna ziua! as vrea sa stiu, explicit, cum se citeste contoarul la apa ( apometru 5 cifre, ex. 00789), pentru a evita discutiile in contradictoriu cu alte ... (vezi toată discuția)