avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Intretinere garsoniera afisata in luna iulie 640 ron
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Intretinere garsoniera afisata in luna iulie 640 ron

Buna ziua locuiesc cu chirie din februarie intr-un bloc in pantelimon ,in fiecare luna vine intretinerea 300 ron ,luna aceasta mai precis azi s-a afisat intretinerea 640 ron pentru garsoniera cu 2 persoana ,A venit 450 ron pentru apa calda pentru aceasta luna .Din 17 febroarie inchiriata garsoniera s-a citit repartitorul de apa calda ,idex 0178390 si pana in iulie data de 17 index 0210586 apa calda .Apa calda a fost nclusa in fiecare luna in intretinere fiind de 300 ron.Azi 17 iulie mi-a venit consum de 450 ron apa calda ,la plata pe luna iulie .Spuneti-mi va rog administratorul sustine ca am consuat 46 m cubi de apa .Nu ma prea pricep la citire .Cati metrii cubi de apa reprezinta consumati de la indexul 0178390 febroarie si pana azi 17 iulie 0210586?mentionez repartitorul este marca Narval tr.Mentionnez ca apa calda a fost introdusa in plata fiecarei luni din febroarie 17 pana azi iulie 17.Mentionez de asemenea ca in aceasta intretinere de 640 nu am restante ,apa calda reprezinta 450 ron pe intretinerea din luna iulie
Ultima modificare: Miercuri, 17 Iulie 2013
Egnar, utilizator
Cu siguranta este o eroare de citire.
Am patit-o in decembrie 2012 cand, la garsoniera, administratorul a afisat pentru o persoana consumul 106,4 mc apa rece. Indexul nu fusese dat de peste un an, se trecuse in pausal si la calcule omul a gresit si in loc de 6,4 mc a socotit 106,4mc.
Am rezolvat prin sfanta cerere depusa cu numar de inregistrare la asociatie, dar si dublata de o alta cerere, identica, trimisa cu recomandata cu confirmare de primire, presedintelui. Din experienta mea de viata, intotdeauna rezolv ceva cand am solicarea scrisa si un nunar de inregistrare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se citeste corect un apometru? cristianapopa cristianapopa buna ziua! am o mare dilema ! cum se citeste corect un apometru?dc stie cineva cum il rog f.frumos sa-mi dea un raspuns ,si apoi o sa-i trimit toate datele ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa stiu exact cat am de plata pe luna respectiva la apa calda-calcul matematic CYBORG CYBORG Buna ziua! Va rog frumos sa-mi spuneti si mie in detaliu cum pot sa-mi calculez cu pixul pe hartie(deci matematic,exact) cat avem de plata(suntem doua ... (vezi toată discuția)
Citire contor apa Robby_na Robby_na buna ziua! as vrea sa stiu, explicit, cum se citeste contoarul la apa ( apometru 5 cifre, ex. 00789), pentru a evita discutiile in contradictoriu cu alte ... (vezi toată discuția)