avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 246 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Triangulare telefon mobil
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Triangulare telefon mobil

Este adevarat ca telefonul mobil poate fi trianghiulat doar pe moment? Si nu se poate afla decat ceea mai apropiata celula care a fost folosita ca de ex. 5 zile in urma , dar nicidecum locatia exacta ?
Cel mai recent răspuns: asatuka , utilizator 21:21, 20 Iulie 2013
Triangularea se face prin trei antene, iar de obicei un telefon mobil este conectat la o singura antena, deci este logat ca fiind in apropierea antenei cutare, pe o raza de cativa km si nimic mai mult. Eventual se poate vedea cand s-a decuplat de la antena cutare si s-a cuplat la alta antena, asta se intampla in caz ca era in miscare.
Ultima modificare: Vineri, 19 Iulie 2013
tgeorgescu, utilizator
Sunt avocati care au vazut asa ceva in dosar?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand se poate cere localizarea telefonului mobil ? - in practica lapapucii lapapucii In practica, cam pentru ce gen de fapte se poate cere \\"localicarea telefonului mobil\\"? Banuiesc ca aceea localizare costa, si nu se ofera pt. fapte gen ... (vezi toată discuția)
Localizarea convorbirilor si a telefonului oltul oltul politia poate sa localizeze unde au avut loc convorbirile telefonice sau localizeaza unde se afla in momentul respectiv telefonul? (vezi toată discuția)
Antena gsm andradaa andradaa Buna ziua. In cadrul unei asociatii , pe terasa blocului s-a montat o antena GSM, propriatarul platind asociatiei o chirie. Ce acte trebuie sa intocmeasca ... (vezi toată discuția)