avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Plata cheltuieli
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Plata cheltuieli

Buna,am o intrebare,daca intr-un apartament cu doua camere nu locuieste nimeni de ce trebuie sa se plateasca cheltuieli? Si plus de asta desi nu sta nimeni acolo e trecut o persoana la cheltuieli,e legal asa ceva? Si as mai avea o intrebare,ce inseamna cheltuieli cota parte si cheltuieli pe apartament? Intreb asta pentru ca atunci cand sau afisat cheltuielile peste tot era zero lei doar la cheltuieli cota parte si cheltuieli pe apartament erau sumele respective mai exact 107 RON. Asta desi nu locuieste nimeni in acel apartament.Intrebarile sunt:
1) -e normal asa ceva ,daca nu locuieste nimeni sa se plateasca acele cheltuieli si sa fie trecuta o persoana chiar daca nu sta nimeni in acel apartament?
2) - Ce inseamna cheltuieli cota parte? si aici suma este de 49 lei dar nu specifica ce anume( precizez ca la apa calda,rece,etc toate sunt zero)?
3) - ce inseamna cheltuieli pe apartament? ( aici e trecut 18 lei)
Bineinteles ca mai este trecut 20 lei fond de rulment si 20 lei fond de reparatii.
Multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Scuze daca intrebarea nu e pusa la categoria care trebuie,nu stiu unde sa o incadrez.
Cel mai recent răspuns: Cristi Cristi , Alte profesii 15:05, 22 Iulie 2013
LEGEA locuintei si statutul asociatiei de propritari,precizeaza ca toti proprietarii de apartamente sa plateasca anumite cheltuieli, chiar daca nu locuiesc acolo.
~ Conținut șters la cerere ~
Dar cheltuieli cota parte e inseamna?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fond rulment luciana17 luciana17 In blocul in care locuiesc se cere un fond de rulment de 300 de lei de apartament pentru cei bransati la radet si de 100 de lei pentru cei debransati de la ... (vezi toată discuția)
Fond de rulment Pilu Pilu Buna ziua, as dori sa intreb daca fondul de rulment care trebuie platit la asociatiile de proprietari/locatari este obligatoriu, prin lege, sau facultativ. ... (vezi toată discuția)