avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 300 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Studii universitare de masterat in cadrul stiintelor ...
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Studii universitare de masterat in cadrul stiintelor juridice

Dupa terminarea studiilor in cadrul Facultatii de Stiinte juridice ce master poti urma, care sa nu necesite vechime in domeniu? De exemplu in ceea ce priveste cursurile de mediere, ele pot fi urmate cu conditia ca candidatul sa fi dobandit minim trei ani de experienta. Admiterea la INM pare un vis desart, fara o pregatire riguroasa si profesionista. Stiinte penale si Criminalistica... o alta optiune. Si totusi, care iti poate asigura in job sigur in acest domeniu? Exista posibilitatea urmarii unui master dincolo de hotare? Eventuale burse? In alte ordine de idei, pe ce drum sa o apuce un proaspat licentiat in drept, fara experienta, insa calauzit de dorinta de a pune in practica cele dobandite cu multa truda de-a lungul celor patru ani de studiu?

Alte discuții în legătură

Studii universitare de masterat in cadrul stiintelor juridice eduuard eduuard Dupa terminarea studiilor in cadrul Facultatii de Stiinte juridice ce master poti urma, care sa nu necesite vechime in domeniu? De exemplu in ceea ce priveste ... (vezi toată discuția)
Job in domeniul juridic catalyna_pavel catalyna_pavel Cum pot obtine un job in cadrul unui cabinet/societati de avocatura? Mentionez ca sunt studenta la Drept, anul 2 (a doua facultate) si imi doresc foarte mult ... (vezi toată discuția)
Cum pot ajunge procuror criminalist? Ruxandra17 Ruxandra17 Buna seara.Sunt eleva in clasa a 12-a la liceu si as vrea sa ajung procuror criminalist, insa am mai multe intrebari fara raspuns cu privire la ce ar trebui sa ... (vezi toată discuția)