avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 670 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Suspendare indemnizatie ingrijire copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Suspendare indemnizatie ingrijire copil

Buna ziua,
Ma aflu intr-o situatie in care caut o rezolvare si niste sfaturi,respectiv sunt in concediu de ingrijire copil pana la 2 ani si am primit de la AJPS o decizie prin care mi se solicita restituirea sumei de 18.000 lei primita pana acum pe motiv ca am realizat venituri din asigurari desi eu cu mana mea nu am incheiat nici una ci o persoana din agentia locala le-a facut pe numele meu si comisionul a intrat direct in cont fara a avea cunostiinta de el intrucat nu am ridicat extrase.
Am incercat sa restitui banii primiti inapoi dar nu se accepta si am inteles de la directorul de sucursala al firmei de asigurari ca a fost un caz asemanator la Timisoara si ca s-ar fi scazut din suma ce revenea lunar contravaloarea ce a fost realizata la asigurari si nu gasesc nimic de acest gen pe internet referitor la o practica judiciara in domeniu dar cred ca ar trebui sa fie si un act normativ care sa reglementeze acest lucru fara de care instanta nu ar putea da o astfel de solutie.
Astept un raspuns argumentat.
Va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Probleme cu banca love_singh love_singh Ca persoana juridica imi ridicam extrasul de cont lunar din sucursala bancii .Este adevarat ca din luna august imi venea si pe mail extras dupa fiecare ... (vezi toată discuția)
Retragere dosar facultate shadowW shadowW :(Buna. Am fost admisa la o facultate,la buget,am semnat contractul, dar nu mi-a placut si dupa 2 luni(adica la sfarsitul lui noiembrie mi-am retras dosarul) ... (vezi toată discuția)
Evaziune fiscala, furt calificat... in serviciile medicale din spitalele romanesti. AdrianMG AdrianMG Buna ziua! Cu totii stim ca, ca si cetateni ai Romaniei, avem obligatii, responsabilitati si drepturi. Unele dintre obligatiile noastre este plata taxelor ... (vezi toată discuția)