avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizare transare si vanzare carne pui
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizare transare si vanzare carne pui

O SC doreste sa cumpere pui din tara si din UE,sa-i transeze si sa-i vanda en-gros si en-detail in tara si in UE.Se poate autoriza pt.toate aceste activitati?Patronul are o informatie ca nu primeste de la DSV autorizatii concomitente si pt.transare si pt.vanzare,dar nu vad ce motiv ar fi.
Ce coduri CAEN sunt necesare pt.desfasurarea activitatilor respective,eu am gasit 1012,1013,4632,4722,8292,mai trebuie ceva?
Ce autorizatii sunt necesare pt.desfasurarea activitatilor respective?
Cel mai recent răspuns: bestlegis , utilizator 19:35, 22 Iulie 2013
E vorba de autorizatie sanitar-veterinara si SANEPID.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen 5210 corinachivu corinachivu Buna ziua, Firma are ca obiect de activitate comertul cu ridicata de cafea, ceai si condimente CAEN 4637 si isi desfasoara activitatea la punctul sau de ... (vezi toată discuția)
Import si vanzare online CorneliuP CorneliuP Dorim sa importam din UE si din SUA produse cosmetice auto, gen polish, detergenti si samponuri auto, ceruri auto si sa le distribuim in Romania en-detail prin ... (vezi toată discuția)
Autorizatii de functionare magazin alimentar ramona.p ramona.p Ce autorizatii de functionare imi trebuiesc daca vreau sa imi deschid un magazin cu amanuntul (alimentare si nealimentare)? Exista firme care ma pot ajuta ... (vezi toată discuția)