avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Detasare angajat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Detasare angajat

Buna ziua, am un angajat care trebuie sa il detasez la alta firma.Intrebarea mea este cum va aparea acesta pe statul de plata si pontajul meu?cu 0 zile lucratoare?sau va aparea la rubrica CFP?9ca este tot un fel de suspendare,nu?
Va trebui sa apara ca fiind detasat si nu in CFP.
Conf art 52 alin 1 lit d CM contractul individual de muncă poate fi suspendat din iniţiativa angajatorului pe durata detaşării.

Suspendati CIM si nu il mai treceti in pontaj si in statul de plata.
Daca legea prevede ca poate fi suspendat , nu vad de ce ii spuneti sa-l suspende?
Pentru a nu mai fi trecut in statul de plata si in pontaj.
Nu cred ca asta este o solutie, in statul de plata poate apare daca are c.i.m. suspendat.

Alte discuții în legătură

Detasare strainatate ContSters68307 ContSters68307 Buna ziua, Imi puteti spune daca angajatorul are obligatia inregistrarii in Revisal a suspendarii CIM pe durata detasarii unui salariat intr-o alta ... (vezi toată discuția)
Salariat detasat marianconta marianconta Buna ziua. Va rog sa ma ajutati sa clarific situatia unui salariat detasat, si anume; 1) firma A detaseaza un salariat la firma B; 2) firma A raporteaza in ... (vezi toată discuția)
In revisal detasarea se inregistreaza si in suspendare? ContSters15310 ContSters15310 Detasarea unui salariat se inregistreaza in Revisal in modulul \"[b]Contracte[/b]\" in sectiunea \"[b]Detasare[/b]\". Obeserv ca in acelasi modul la sectiunea ... (vezi toată discuția)