avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 472 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Cu ce mijloc de transport ajung de la Ghica la sos. ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Cu ce mijloc de transport ajung de la Ghica la sos. Pantelimon, in Bucuresti?

Buna seara .fiti smabil[a] cu ce mijloc de transport se poate ajunge din Doamna ghica spre soseaua pantelimon? va multumesc ,si va doresc o seara placuta in continuare .
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 07:48, 24 Iulie 2013
cu autobuzul 101.
Sau 182+253 :
[ link extern ]
carmen01011958 a scris:

Sau 182+253

nu iese mai ieftin cu un singur mijloc de transport cu care poate ajunge mai repede?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rog informatie transport in comun bucuresti catalina_maria2012 catalina_maria2012 Buna seara, Cu ce mijloace de transport as putea sa ajung din Gara de Nord Bucuresti la ANRP Calea Floreasca nr.202?Care este statia de coborare din ... (vezi toată discuția)
Am luat amenda in autobuz pe motiv ca mi-a expirat calatoria??? MihaelaSo MihaelaSo Buna ziua, am luat amenda in autobuz pe motiv ca cica mi-a expirat calatoria cu 7 minute si ca trebuia sa compostez inca o calatorie. Eu nu am stiut acest ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am o intrebare pentru cei in domeniu. acum, cateva ... nasu999 nasu999 Buna ziua, am o intrebare pentru cei in domeniu. Acum, cateva zile am fost \" controlat\" de catre cei de la RATB ( controlori) urcandu.ma in autobuz am ... (vezi toată discuția)