avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Contabilitate discoteci - PFA
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Contabilitate discoteci - PFA

Buna. Cum sa tina contabilitatea la discoteci, incasarea se face dupa baza de bilet de intrare? Daca am vandut 500 de bilete trebuie sa trec fiecare bilet separat cu numarul pe bilet? Si daca a ramas bilete nevanduta si la evenimentul urmator am alta culoare si alta serie la bilete ce sa fac cu care o ramas?
Cel mai recent răspuns: sub_bass2002 , utilizator 16:55, 25 Iulie 2013
chiar nu poate sa ajuta nimeni?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pe spectacol? bobi07 bobi07 in situatia in care intr-o discoteca se desfasoara un spectacol si se intra pe baza de bilet, impozitul se aplica pe numarul de bilete vandute sau pe suprafata ... (vezi toată discuția)
Cota de impozitare a biletelor in cazul unui srl platitor de tva ClauSTM ClauSTM Buna ziua, As dori sa aflu care este cota de impozitare a biletelor de intrare in cazul unui club/discoteca care functioneaza ca SRL platitor de tva. Am ... (vezi toată discuția)
Vanzare bilet transport in comun barbone_2006 barbone_2006 Buna ziua. Am si eu neovie de o mana de ajutor. Mai nou, angajatorul pt care lucrez, s-a gandit ca amplasamentul firmei permite vanzarea biletelor de transport ... (vezi toată discuția)