Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane	    

akitadolf 
	    	Utilizator

akitadolf 
	    	Utilizator	    

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane	    

Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane
 Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane 	
			 ionelzan	                   

am fost pensionar de invaliditate gr.II,din anul 2002, cf.deciziei am un stagiu de cotizare realizat de 37 ani si 7 luni,  d.c. 10 ani in gr,II ,n.in 1949 luna ... (vezi toată discuția)
	                    ionelzan	                   

am fost pensionar de invaliditate gr.II,din anul 2002, cf.deciziei am un stagiu de cotizare realizat de 37 ani si 7 luni,  d.c. 10 ani in gr,II ,n.in 1949 luna ... (vezi toată discuția)

raser	                   

- La intrarea in pensia de invaliditate, la 9.07.2004, sotiei mele i-a fost acordat un stagiu potential de 7 ani si 10 luni. La 1.07.2011, dupa 6 ani, 11 luni ... (vezi toată discuția)
	                    raser	                   

- La intrarea in pensia de invaliditate, la 9.07.2004, sotiei mele i-a fost acordat un stagiu potential de 7 ani si 10 luni. La 1.07.2011, dupa 6 ani, 11 luni ... (vezi toată discuția)

daniela-claudia	                   

Va rog sa-mi spuneti daca, la stabilirea calculului pensiei anticipate, se iau in considerare concediile medicale dupa data de 01.04.2001. Stiu ca, in ... (vezi toată discuția)
	                    daniela-claudia	                   

Va rog sa-mi spuneti daca, la stabilirea calculului pensiei anticipate, se iau in considerare concediile medicale dupa data de 01.04.2001. Stiu ca, in ... (vezi toată discuția)