avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1401 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Insarcinata si PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Insarcinata si PFA

Buna seara,
Sunt insarcinata , am un PFA pe numele meu si sunt si salariata !
Va rog sa-mi spune-ti,ce trebuie sa fac cu PFA-ul?
Care sunt drepturiile mele banesti din partea statului fiind si PFA si salariata!
Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: mayer , utilizator 21:20, 29 Iulie 2013
Daca va referiti la indemnizatia acordata pe perioada concediului de crestere si ingrijire copil(CIC),trebuie sa stiti ca aceasta are ca baza de calcul, suma veniturilor ca salariat si a veniturilor impozabile realizate ca PFA.in ultimile 12 luni anterior nasterii copilului, la care se aplica procentul de 85%
Mai trebuie sa stiti ca pe perioada acordarii acestei indemnizatii, va trebui sa suspendati activitatea de PFA altfel veti pierde indemnizatia.Suspendarea activitatii PFA este desigur optionala !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditii acordare indemnizatie crestere copil Laura Marica Laura Marica Buna ziua, Va rog sa ma ajutati si pe mine cu urmatoarea problema: Intentionez sa raman insarcinata anul acesta si vreau sa stiu care sunt conditiile de ... (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza venitul (din salariu din cm + venituri din pfa) in perioada concediului de sarcina si lauzie? cris81 cris81 sunt insarcinata in 4 luni jumatate si lucrez la o firma de un an si jumatate. In luna mai firma a decis sa faca ceva economii din taxele platite la stat asa ... (vezi toată discuția)
Insarcinata!!! concediu maternitate ContSters106545 ContSters106545 Astazi am aflat ca sunt insarcinata si as dori sa stiu cateva aspecte legate de concediul de maternitate si ingrijire copil. - Carte de munca 15 Nov. ... (vezi toată discuția)