avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda rutiera intocmita gresit
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda rutiera intocmita gresit

Vineri am primit o amenda, iar agentul constatator a scris gresit numarul de inmatriculare al autovehiculului cu care am fost surpins. Ma intreb daca am vreo sansa la contestatie? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 09:03, 29 Iulie 2013
Daca celelalte date de identificare sunt corecte (nume, adresa, cnp) nu exista motive de admitere a plangerii.
Ora a mai scris-o diferit. Prima data 15:34, iar a doua 15:30.
Chiar daca agentul constatator a "mancat" litere procesul verbal nu se anuleaza.

Mai multe informatii despre conditiile anularii procesului verbal de contraventie gasiti aici

www.avocatnet.ro/content/art...
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cnp gresit proces verbal tynatwine tynatwine Buna seara, S-a intocmit proces verbal de contraventie pentru stationarea intr-o zona nesemnalizata corespunzator. 3 puncte penalizare, 360 lei amenda. ... (vezi toată discuția)
Proces verbal cnp gresit richy richy Buna seara, Am primit o amenda pentru traversare neregulamentara ca si pieton dar dupa ce am recitit procesul verbal am observat ca CNP-ul este scris gresit ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala Nelin Nelin Buna ziua.As dori sa imi dati o parere despre intentia mea de a contesta un PV de contraventie emis de Politie.In acest PV codul meu numeric personal este ... (vezi toată discuția)