avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... CENTRALA DE INCIDENTE DE PLATA
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

CENTRALA DE INCIDENTE DE PLATA

buna ziua ,
cum se poate sterge o societate din cip????
care sunt metodele?
avem nevoie si de""" bunavointa angajatilor"""""" bancii care a declarat cip-ul?
Ultima modificare: Marți, 30 Iulie 2013
ContSters214341, utilizator
Cel mai recent răspuns: Komkao Consulting , Consultant protectia mediului 18:49, 29 Iulie 2013
Sunt mai multe metode:
1. Asteptati 7 ani de la incident si ulterior acestui termen informatiile se sterg
2. Convingeti banca respectiva ca incidentul inscris nu a existat decat in mintea lor, iar o astfel de eroare poate fi corectata si o si corecteaza de buna voie (trimitand si un referat celor de la cip in care explica modul cum s-a produs greseala, cine a gresit etc. turnandu-si cenusa in cap in tot acest timp)
3. Dati in judecata banca si demonstrati ca inscrierea s-a facut in mod eronat, obtineti o hotarare judecatoreasca pentru anularea inregistrarii, puneti in executare hotararea si obligati banca sa solicite la cip anularea inregistrarii.

Ce metoda preferati?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actiune in instanta luminita-terezia luminita-terezia doresc un model de actiune in instanta pentru radiere CIP. Ma poate cineva ajuta? (vezi toată discuția)
Centrala incidentelor de plati RaluHecsko RaluHecsko Buna ziua, Sotul meu a aflat ca figureaza in CIP cand am optat sa aplicam pentru un credit imobiliar. Stiind ca nu a avut datorii la banci a facut ... (vezi toată discuția)
Renuntare la singura oferta depusa pentru licitatie online privata ValeriuN ValeriuN Cum pot renunta la oferta depusa in cadrul unei licitatii care a avut loc online? Mentionez ca am fost singurul participant al acestei licitatii, atribuind o ... (vezi toată discuția)