Am primit acasa o decizie de impunere in suma de vreo 536 ron care cuprinde impunerea pe anu 2011,dobinda si penalitati in situatia in care eu sint plecat din tara din 2008 si nu am realizat venituri nici macar un leu singura raportare a lor este economiile din banca,cum de este posibil asa ceva sa nu fii anuntat ca datorezi ceva pentru un serviciu pe care nu l-am avut calculat pe un venit pe care nu l-am avut si am rezidenta,locuiesc in alta tara stau in italia din 2008 am rezidenta italiana asta este un mare abuz platesc in tara toate impozitele pe care le datorez si de care sant instiintat din timp sa nu se ajunga la penalitati sa mai platesc si asigurari de sanatate de care nu beneficiezi este o mare hotie acum intrebarea mea este ce trebuie sa fac in cazul asta ca nu am de gand sa platesc asa ceva mai ales ca si aici in italia am ramas fara servici din ianuarie 2011 deci nu am venituri de nicaeri situatia este dramatica mai ales ca am o varsta ce nu prea imi da sanse la un loc de munca deci ce trebuie sa fac?
Formularul s1
Maya1951
Buna ziua. Va deranjez cu urmatoarea intrebare :Sant cetatean Roman, cu dubla cetatenie romana - italiana. Sant pensionata in Romania si primesc pensie si in ... (vezi toată discuția)