avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 419 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Opinii despre avocatnet.ro Adresa de e-mail pentru intrebari
Discuție deschisă în Opinii despre avocatnet.ro

Adresa de e-mail pentru intrebari

buna ziua

Va rog sa imi spuneti daca aveti o adresa de email unde va pot fi adresate intrebarile.

Va multumesc!

Cel mai recent răspuns: mosneagu , utilizator 13:44, 30 Iulie 2013
Buna ziua,

Intrebarile se posteaza pe Forum accesand butonul rosu din partea stanga asa cum ati procedat si cand ati postat aceasta intrebare. Daca doriti sa contactati direct un consultanta, aveti si aceasta posibilitate: va alegeti un consultant din lista in functie de subiectul pe care doriti sa cereti opinie si exista acolo un buton care se numeste : "cere consultanta" . Asa intrati in legatura direct cu consultantul caruia doriti sa ii adresati intrebarea.

Va multumesc pt raspunul prompt.

O zi frumoasa!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Structurare intrebari si raspunsuri , pentru a intelege daca autorul intrebarii este multumit sau nu de raspunsuri si daca toate intrebarile au un raspuns ispires ispires Nu stiu daca este o posibilitate in acest site pentru a urmari mai facil pe site intrebarile si raspunsurile (eu nu o regasesc) dar ar fi util ca intrebarile ... (vezi toată discuția)
Asteptare ContSters451259 ContSters451259 In cat timp as putea primi un posibil raspuns la ceea ce m-ar interesa? Am pus vreo doua intrebari de cateva zile si n-am primit niciun raspuns... (vezi toată discuția)