avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1441 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... acordare al 13 lea salariu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

acordare al 13 lea salariu

va rog un raspuns pentru urmatorul caz: am lucrat tot anul calendaristic 2008, inclusiv in ianuarie 2009 pana in data de 14 la o institutie bugetara. am plecat de acolo prin acordul partilor.
in martie 2009 s-a acordat al 13 lea salariu, dar eu n-am beneficiat de el.
se incalca legea?
multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 06:50, 18 Martie 2009
Atacati actul la sectia de contencios-administrativ a Tribunalului, explicatiile primite nu au temei legal.

Si ce daca este numit prin lege "premiu anual"? Ati lucrat acolo in 2008, aveti dreptul sa primiti premiul anual. Nimanui nu ii este permis sa modifice un act normativ prin dispozitie interna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Al 13 lea salariu maryapop maryapop Exista vreo lege privind acordarea celui de-al 13 lea salariu? Sunt angajata de 3 ani la o companie, pe data de 30 noiembrie mi-am anuntat, pe cale verbala, ... (vezi toată discuția)
Al 13-lea salariu CRISDIDA CRISDIDA stie cineva sa-mi spuna care este temeiul legal potrivit caruia se calculeaza al 13-lea salariu pentru angajatii bugetari? (vezi toată discuția)
Al 13-lea salariu georgeta1 georgeta1 Buna ziua, Anul trecut am lucrat la o institutie publlica autofinantata din venituri proprii, pana la data de 01.10.2008.Ieri am aflat ca la aceasta ... (vezi toată discuția)