avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1176 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Citatie in calitate de faptuitor
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Citatie in calitate de faptuitor

aplic.art.91*3 lin.5 C.pr.pen. ce inseamna?

Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 18:15, 31 Iulie 2013
Dacă aţi citat corect articolele, cam aşa ceva înseamnă:

Dacă în cauză s-a dispus o soluţie de netrimitere în judecată, procurorul este obligat să înştiinţeze despre aceasta persoana ale cărei convorbiri sau comunicări au fost interceptate şi înregistrate. Suportul pe care sunt imprimate convorbirile înregistrate se arhivează la sediul parchetului, în locuri speciale, în plic sigilat, cu asigurarea confidenţialităţii, şi se păstrează până la împlinirea termenului de prescripţie a răspunderii penale pentru fapta ce a format obiectul cauzei, când se distrug, încheindu-se proces-verbal în acest sens.

Detalii: [ link extern ]
sa imi fac probleme nu stiu de nici o intamplare petrecuta in 2011, sa fie in urma unei plingeri penale din partea cuiva nici nu stiam de acest dosar "penal".Multumesc
Inseamna ca sunteti suspect si daca nu va aparati bine puteti sa ajungeti invinuit si apoi inculpat.
Este destul de putin probabil sa fie o eroare atat de mare incat sa ajunga o citatie din greseala la dvs...la adresa dvs...mai ales daca numele si prenumele nu este gresit.
Am fost la procuror ptr. a semna un proces verbal prin care mi se aducea la cunostinta ca am avut telefonul ascultat o anumita perioada, in urma unei sesizari scrise de la un binevoitor ca as fi facut ceva penal, si in urma neinceperii urmariri penale convorbirile se arhiveaza până la împlinirea termenului de prescripţie a răspunderii penale pentru fapta ce a format obiectul cauzei, când se distrug.MULTUMESC ptr ajutor *(in special avocat_lascoschi@yahoo.com ca a reusit sa creeze o anumita stare de panica sufleteasca pacat ne putem cauta clienti si altfel)

Putea sa va cheme ca sa fiti pus sub invinuire.
Este clar ca ceva ati facut daca s-a procedat in acest mod dar ati avut noroc...
A scapa de rigorile legii penale nu inseamna neaparat ca persoana este nevinovata...si in cazul dvs. a fost ceva grav...sau foarte grav...
Oricum, este bine ca ati avut noroc.

Nu pentru orice infractiune se intercepteaza convorbirile telefonice...

P.S. Nu m-am gandit ca, v-ati gandit ca, ati putea sa va ganditi sa imi deveniti client.
Interesant daca v-ati gandit fara ca eu sa ma gandesc...
Celor ca dvs. chiar nu merita sa le raspund.
Ultima modificare: Miercuri, 31 Iulie 2013
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

Alte discuții în legătură

Stat politienesc? menumoruth menumoruth Ce vad aici efectiv nu imi vine sa cred . Au ajuns sa asculte telefoanele pentru a proba si furturile. :O Maine poimaine am sa vad si un ultraj probat prin ... (vezi toată discuția)
Ascultarea convorbirilor telefonice - legalitate iulianapaduret iulianapaduret Buna seara! As vrea sa stiu daca ascultarea convorbirilor telefonice este legala. Daca nu, cui ne adresam si care ar fi pedeapsa? Mai explicit, simt ca cineva ... (vezi toată discuția)
Probatoriu inregistrare audio cu telefon cyan cyan intuind ca una din persoanele implicate intr-un accident auto va depune o declaratie mincinoasa a fost inregistrata cu telefonul ,bineinteles fara acordul ei. ... (vezi toată discuția)