avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1486 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Citatie in calitate de faptuitor
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Citatie in calitate de faptuitor

aplic.art.91*3 lin.5 C.pr.pen. ce inseamna?

Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 18:15, 31 Iulie 2013
Dar se pare ca nu cititi cu atentie ,de facut nu am facut nimic sincer daca ma puteti crede,un om de bine a facut o plangere penala ,ei au ascultat telefonul in 3 perioade diferite, nimic deosebit. Totusi cred ca nu tine de noroc in asemenea cauza .Cred ca stiti mai multe de cit mine .Imi cer scuze ptr. deranj.
Pentru a se proceda la interceptarea convorbirilor telefonice trebuie sa fie inceputa urmarirea penala.
Trebuie sa fi fost foarte convingator cel care v-a denuntat...daca cumva nu au existat si ceva indicii suficiente...
Judecatorul nu emite mandat doar ca asa are el chef...

Noroc oricum ati avut...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stat politienesc? menumoruth menumoruth Ce vad aici efectiv nu imi vine sa cred . Au ajuns sa asculte telefoanele pentru a proba si furturile. :O Maine poimaine am sa vad si un ultraj probat prin ... (vezi toată discuția)
Ascultarea convorbirilor telefonice - legalitate iulianapaduret iulianapaduret Buna seara! As vrea sa stiu daca ascultarea convorbirilor telefonice este legala. Daca nu, cui ne adresam si care ar fi pedeapsa? Mai explicit, simt ca cineva ... (vezi toată discuția)
Probatoriu inregistrare audio cu telefon cyan cyan intuind ca una din persoanele implicate intr-un accident auto va depune o declaratie mincinoasa a fost inregistrata cu telefonul ,bineinteles fara acordul ei. ... (vezi toată discuția)