avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Acceptul vecinilor vs spatiu comercial in CF
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Acceptul vecinilor vs spatiu comercial in CF

Buna serara!
Doresc a deschide o clinica stomatologica intr-un spatiu proprietate personala. Spatiul respectiv, de cand a fost ridicat blocul, este inscris in CF ca si "spatiu (comercial) cu alta destinatie". Din cate stiu eu, pentru a desfasura activitati comerciale in spatii comerciale intre orele 06-22 NU e nevoie de acordul vecinilor si/sau al asociatiei de proprietari. Pana in momentul de fata, am parcurs toate etapele necesare (infiintare SRL, eliberare certificat de inregistrare fiscala de la Finante, avizare a cabinetului si dotarilor de catre Colegiul Medicilor), mai putin ultima, adica avizarea sanitara de functionare. In acest moment, cei de la Sanepid refuza VERBAL sa imi dea acest aviz pe motiv ca nu am la dosar acceptul vecinilor. Ma intereseaza daca stie cineva exact numarul legii (si data in care a fost publicata in Monitorul Oficial) care spune ca nu e nevoie de acceptul vecinilor pentru a desfasura activitati comerciale intr-un spatiu comercial. Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: CaiusCristescu , utilizator 20:12, 30 Iulie 2013
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cabinet medicina familie Ela Pacurar Ela Pacurar Buna ziua, O clinica de stomatologie doreste sa si extinda gama de servicii medicale prin cooptarea unui medic de familie. Este permisa adugarea codului CAEN ... (vezi toată discuția)
Autorizatie functionare primarie ralukitza ralukitza Buna ziua! Am o societate comerciala cabinet stomatologic. Intrebarea mea catre dumneavoastra este : am nevoie de autorizatie de functionare de la Primaria ... (vezi toată discuția)
Spațiul pentru un cabinet stomatologic Ion.Me Ion.Me Buna ziua tuturor! Unde as putea gasi cele mai noi si relevante informatii despre regulamentul in ceea ce priveste spatiul pentru un cabinet stomatologic? Care ... (vezi toată discuția)