avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1415 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Certificat medico-legal 12-14 zile ingrijiri medicale. ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Certificat medico-legal 12-14 zile ingrijiri medicale. Incadrare juridica si pedeapsa?

Buna seara,

As dori sa aflu cateva detalii despre incadrarea juridica si pedeapsa pe care o risca un agresor asupra unor membrii ai familiei.

Una din victime are un certificat medico legal cu 12-14 zile de ingrijire medicala. Agresorul are la activ o condamnare 17 ani de puscarie pentru omor din care a ispasit 14 ani.

Faptele s-au intamplat in mod premeditat, atacatorul era in stare de ebriete in conditiile in care sufera de o boala ce nu e compatibila cu alcoolul.

Multumesc anticipat!

Ultima modificare: Marți, 30 Iulie 2013
z3nyt, utilizator
Daca nu v-ati scos CML, la art. 193 alin. 1 c.p.
Daca aveti zile de ingrijiri medicale in CML de pana in 90 de zile, la art. 193 alin. 2 c.p.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat medico-legal Ionel Constantin Ionel Constantin buna seara...as vrea si eu o parere despre un certificat medico-legal.mi au dat 14 zile de ingrijiri medicale .ce sanse am sa castig cu acest document in ... (vezi toată discuția)
Deschidere dosar penal lmankml lmankml In ce conditii i se poate deschide cuiva dosar penal pentru violenta? (vezi toată discuția)
Am fost lovit- cum procedez ? Raul2012 Raul2012 Am fost batut de un tigan si ma doare urechea si ochiu mie umflat. Mia dat o palma si un pumn in ochi. Am dat declaratie dimineata ma duc sa fac plangere, ca ... (vezi toată discuția)