avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 671 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Somaj dupa contract cu perioada determinata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Somaj dupa contract cu perioada determinata

buna ziua,

anul trecut in luna iunie mi-a fost desfintat postul, iar din iulie am inceput sa primesc ajutor de somaj.
in septembrie mi-am gasit un loc de munca in alt oras dar nu am anuntat la AJOFM, nu m-am prezentat la viza.

In septembrie 2012 m-am angajat pe perioada determinata de 1 an, tinand locul cuiva in maternitate.
Mi se va prelungi contractul cu inca o luna prin act aditional.

Pot beneficia ulterior de somaj?
Cu ce articol trebuie sa imi inceteze contractul ca sa beneficiez de somaj?

Multumesc.

Cel mai recent răspuns: dcc86 , utilizator 14:16, 5 August 2013
Multumesc tare mult!
Am sa ma duc sa discut cu doamnele de acolo.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care este articolul trimiteri in somaj? analici analici Buna ziua Va rog care ste articolul si litaera cu care pot trimite un angajat in somaj? (vezi toată discuția)
Incheiere cm cu drept de somaj Ionutz1978 Ionutz1978 Cu ce articol si cu ce litera se incheie contractul de munca sa pot beneficia de somaj? (vezi toată discuția)
Indemnizatie de somaj cirsteaioana cirsteaioana Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea problema: am lucrat 5 ani la o firma si mi s-a desfacut contractul de munca cu acordul partilor, ... (vezi toată discuția)