avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 623 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Procura
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Procura

buna, Am facut succesiune dupa bunicul si tatal meu, am obbtinut un certificat in calitate de mostenitor ,ulterior a decedat si bunica mea, (nu sa facut succesiune dupa bunica )am dobandit terenuri agricole , asi dori sa stiu daca pot sa fac o procura fratelui meu pentru a ridica bani cuveniti din agricultura, mentionez, fratele meu a renuntat in totalitate la tot.
Cel mai recent răspuns: Adriana Stanica , Consilier juridic 04:17, 5 August 2013
Puteti sa-i faceti procura ca sa-i ridice, dar ca reprezentatnt al dv/Ce faceti cu banii,cum ii impartiti dupa ce fratele ii ridica este problema dv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bunicul meu a decedat, il mosteneste tatal meu si 2 frati, tatal ... Dandree Dandree Bunicul meu a decedat, il mostenesc tatal meu si 2 frati, tatal meu este decedat de accea eu voi mosteni partea sa. Bunicul meu impreuna cu fratele sau sunt ... (vezi toată discuția)
renuntare in favorem-succesiune furtd furtd buna ziua as dori sa stiu daca in cazul unei succesiuni intre 2 frati (1/2)si o matusa (1/2), (eu fiind unul din frati), in cazul in care renunt la succesiune ... (vezi toată discuția)
2 probleme legate de mostenire caponee caponee 1.Am o problema la care va cer ajutorul. Anul trecut in luna noiembrie am facut succesiunea dupa tatal meu care a decedat in 2007 pe apartament si masina si am ... (vezi toată discuția)