avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Credit de nevoi personale si executarea silita
Discuție deschisă în Executare silită

Credit de nevoi personale si executarea silita

Buna as dori sa stiu ce trebuie sa fac daca am primit o instiintare de executare silita, in 2007 am luat un credit de nevoi personale in valoare de 4000 ron de la [editat], am platit cateva rate iar dupa aceea nu am m-ai putut achita ratele, dupa un timp cazul meu a fost preluat de cei de la [], unde am achitat vreo 2000 ron in rate, dar pe urma marindu-mi ratele de la o luna la alta le-am cerut sa-mi prezinte contractul de cesiune intre ei si cei de la [], lucrul care la refuzat, iar din acel moment nu am m-ai platit nimic. Asa cum v-am spus acum m-am trezit cu o instiintare de executare silita, dar eu nu am nimic pe nume, llocuinta, masina, terenuri sau alte bunuri, eu din 15 ianuarie 2013sunt in concediu de crestere copil timp de 2 ani. Imi poate pune popripe pe imdemnizatia de crestere copil? Astept raspuns. Ce ar trebui sa fac, ce sfaturi imi dati?

Ultima modificare: Joi, 1 August 2013
ContSters214341, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters288491 , utilizator 09:44, 1 August 2013
pana cand ai platit la aia? Au trecut 3 ani de cand nu mai platesti?
Nu, indemnizatia de crestere copil este neurmaribila silit. Dar, peste 2 ani creanta bancii va creste foarte mult , in asa fel incat veti plati toata viata acel credit.
daca nu aveti nimic pe numele dvs.nu au ce sa va execute.asa ca puteti sa nu mai platiti ca nu au ce sa va faca.va pot pune poprire pe conturi si sa va ia o parte din bani,pana a stingerea debitului...dar pe indemnizatie nu au dreptul.daca trec 3 ani,se prescrie dreptul de a cere executare silita :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita- solutii? innaflorina innaflorina Buna ziua.Anul trecut am contactat un credit de nevoi personale de la o banca, in valoare de 3500 ron.De la inceputul acestui an, din motive personale, nu am ... (vezi toată discuția)
Executare silita- concediu de crestere copil Alina012 Alina012 In 2011 am contractat un credit de nevoi persoanale fara garantii de niciun fel. In 2013 datorita unor probleme persoanale nu am mai putut sa platesc ratele la ... (vezi toată discuția)
Executare silita-prescriptie ioana71 ioana71 Buna ziua. Am avut un credit luat la un IFN si la care am platit ratele pana in 2009. Acest IFN a cesionat creditul unei firme de recuperari creante. Aceasta ... (vezi toată discuția)