avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 191 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Monografie contabila achizitie autoturism de la ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Monografie contabila achizitie autoturism de la persoana fizica

Buna seara,
Ajutati-ma va rog, vreau sa cumpar un vehicul de la o persoana fizica, cum inregistrez acest contract in contabilitate??? Respectivul este persoana fizica neautorizata si automat n-are cum sa-mi emita factura, doar contract de vanzare cumparare cu suma pe care o platesc!
Cum inregistrez contractul in contabilitate!
Cel mai recent răspuns: CONTABIUM , Contabil 22:54, 1 August 2013
Buna seara,

2133 = 462 cu valoarea autoturismului asa cum apare in contract, acesta impreuna cu procesul verbal de receptie a mijlocului fix reprezentand documente justificative pentru inregistrarea in contabilitate.

Nuami bine

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitie autoturism de la persoana fizica Lizuca12 Lizuca12 Buna ziua, Societatea la care lucrez doreste sa achizitioneze o masina de la o persoana fizica. Spuneti-mi daca este corect sa o inregistrez in ... (vezi toată discuția)
Inregistrare achizitie remorca bagoly miklos bagoly miklos care este forma legala si formularistica necesara in cazul unei achizitii de mijloc de transport(remorca) de catre o prsoana juridica de la o persoana fizica (vezi toată discuția)
Achizitia unui autovehicul de la o persoana fizica mioara2012 mioara2012 Buna ziua. O societate inregistreaza in 2011 si 2012 profit. Acesta este inregistrat in contul 117. Pentru anul 2013 se pare ca va inregistra din nou un ... (vezi toată discuția)