avocatnet.ro explicăm legislația
        avocatnet.ro explicăm legislația

Pe avocatnet.ro găsești mii de consultanți, din diferite domenii, pe care îi poți contacta direct.
 Află cum!
Pe avocatnet.ro se fac lunar mii de cereri de consultanță către consultanții înscriși.
 Află detalii!
Vrei să afle și alții câte lucruri știi în domeniul tău de activitate?
Răspunde la întrebări rolex
                      Utilizator

rolex
                      Utilizator                    

rolex	                   

Un contract de arenda autentificat la notariat si care cre mentiunea ca constituie titlu executoriu are o clauza prin care se stipuleaza faptul ca daca ... (vezi toată discuția)
	                    rolex	                   

Un contract de arenda autentificat la notariat si care cre mentiunea ca constituie titlu executoriu are o clauza prin care se stipuleaza faptul ca daca ... (vezi toată discuția)

rolex	                   

O persoana a incheiat un contract de arenda autentificat la notariat, cu mentiunea ca, constituie titlu executoriu care are una din clauze faptul ca daca ... (vezi toată discuția)
	                    rolex	                   

O persoana a incheiat un contract de arenda autentificat la notariat, cu mentiunea ca, constituie titlu executoriu care are una din clauze faptul ca daca ... (vezi toată discuția)

kero	                   

Mama mea a decedat in aprilie si avea 10 Ha teren dat in  arenda unui prieten. Timp de 3 ani nu a mai primit nimic de la el iar acum cand am mers la el la fel ... (vezi toată discuția)
	                    kero	                   

Mama mea a decedat in aprilie si avea 10 Ha teren dat in  arenda unui prieten. Timp de 3 ani nu a mai primit nimic de la el iar acum cand am mers la el la fel ... (vezi toată discuția)