Am mostenit,impreuna cu sora mea,un apartament situat la etajul1 dintr-un bloc fara parter,dotat cu apometre.De peste un an,nu locuieste nimeni acolo si avem rugamintea sa ne spune-ti,ce obligatii avem,la plata cotelor de intretinere? Va multumim.#-o
:offtopic:Ati putea sa-l vindeti, astfel nici n-ati mai pierde bani, ci ati castiga, ii puneti de-o parte si luati dobanda. Nici nu mai aveti grija lui.
Dv. cand iesiti in somaj sau la pensie de ce sa luati somaj sau pensie, ca nu munciti?
@mary70dana
Nu va obliga nimeni sa platiti pentru acel apartament, daca nu locuiti in el inseamna ca aveti unde sa locuiti, il puteti inchiria si atunci va intra o anumita suma de bani iar chiriasul ar achita intretinerea pentru lunile in care locuiese acolo, il puteti vinde si banii obtinuti ii bagati in banca si primiti dobanda.
Dar nu este corect sa tineti un apartament nelocuit si vecinii sa va plateasca cheltuielile care se calculeaza pe cota-parte indiviza, si acel apartament sa fie incalzit, pazit si intretinut din banii celorlalti proprietari.
Salariile credeti ca le suportati degeaba, administratorul nu se ocupa cu plata facturilor, incasatul banilor, intocmitul listelor, repararii in condominiu si pentru apartamentul dumneavoastra, femeia de servici nu face curatenie, nu spala palierul si in fata usii dumneavoastra, materialele de curatenie nu se folosesc si pentru dumneavoastra, rechizitele, chitantierele, nu se folosesc si pentru dumneavoastra, caldura pentru partile comune si cea din apartament nu va incalzesc si apartamentul dumneavoastra?
De ce nu vindeti apartamentul, cumparati o casa la curte si o lasati in acelasi fel ca pe acest apartament, oare dupa un an mai gasiti casa?
Plata intretinere
mari112
Buna ziua, as dori sa aflu ce trebuie sa apara pe lista de intretinere in dreptul unui apartament in care nu locuieste nimeni. Mai concret detin o garsoniera ... (vezi toată discuția)
Fisa de intretinere
lidianic
Cum pot sa obtin o copie dupa fisa de intretinere de la asociatie? Mi s-a spus ca numai cenzorul mi-o poate elibera.
Cum se plateste intretinerea pentru un ... (vezi toată discuția)